ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
Η ανακοίνωση για την επιθυμία της αγοράς ενός ακινήτου 6 χρόνια πριν από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο κο Χρ. Γουργιώτη στις προγραμματικές δηλώσεις της νέας διοίκησης φάνταζε ως ένα μακρινό και άπιαστο όνειρο. Σήμερα μετά από μεθοδευμένες προσπάθειες και συντονισμένη δουλειά αγοράστηκε ο χώρος που από εδώ και στο εξής θα αποτελεί την έδρα και την αφετηρία όλων των δραστηριοτήτων του Συλλόγου.

“ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ” που οραματίστηκε ο πρόεδρος κος Χρ. Γουργιώτης ένας χώρος Πολιτιστικής, Συνδικαλιστικής και Κοινωνικής δράσης επιτέλους βρήκε το οίκημα που θα στεγαστεί. Πρόκειται για ένα ισόγειο οίκημα 100 τ.μ. που διαθέτει όλες τις ανέσεις, με χώρους που δίνουν την δυνατότητα να φιλοξενηθούν διάφορες δραστηριότητες. Εκεί θα δημιουργηθούν τα γραφεία του Συλλόγου όπου θα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να απευθυνθεί για οποιαδήποτε πληροφορία και ανάγκη. Επίσης θα κατασκευαστεί ειδικός χώρος όπου θα διατηρείται το αρχείο του Συλλόγου καθώς και βιβλιοθήκη που θα φιλοξενεί την ιστορία του ελληνικού και παγκόσμιου κοσμήματος από την απαρχή του κόσμου έως σήμερα.

Στον ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο μεγάλης χωρητικότητας θα πραγματοποιούνται όλες οι γενικές τακτικές και έκτακτες συνελεύσεις, οι συνεδριάσεις του Δ. Συμβουλίου. Επίσης εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα όπως εκθέσεις, απονομές, συνεστιάσεις.

Με την αγορά ακινήτου γράφεται μια καινούργια σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου, αφού το ΠΑΡΕΛΘΟΝ, το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ θεμελιώνεται κάτω από την στέγη του νέου οικήματος. Με αφορμή τη νέα αρχή και τις δυνατότητες που προκύπτουν ο Σύλλογος επιδιώκει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και σε καινούρια μονοπάτια.

Η δημιουργία ενός πολιτιστικού συλλόγου υπό την αιγίδα του συλλόγου που θα συστεγάζεται στο ίδιο οίκημα, κυοφορείται στις σκέψεις του προέδρου εδώ και πολύ καιρό ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους ανθρώπους του κλάδου αφού απόμαχοι και ενεργοί συνάδελφοι θα μοιράζονται εμπειρίες, σκέψεις, καταστάσεις. Σκοπός μας είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος να συσπειρώσει στους κόλπους του ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο μεράκι για την τέχνη μας και να συμμετέχει ενεργά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του νομού μας και όχι μόνο.

Η Διοίκηση του Συλλόγου πάντα με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον και με σκοπό να δώσει την δυνατότητα για εξέλιξη και δημιουργία, φρόντισε να εξασφαλίσει το “ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ” για τα μέλη του Συλλόγου. Για να μπορέσει να ολο0κληρωθεί αυτή η προσπάθεια και το οίκημα να επανδρωθεί έτσι ώστε κάθε σκοπός μας να γίνει πραγματικότητα χρειάζεται προσπάθεια, σύμπνοια, την βοήθεια και την στήριξη όλων των μελών του Συλλόγου που επιδιώκουμε να βρίσκονται δίπλα μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡ. ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ